Tuesday, June 7, 2016

Refrigerator Pickles



8 cups sliced unpeeled cucumbers
2 cups sliced onion (optional)
2 cups cut bell peppers (option - can also add banana peppers)
1 Tablespoon salt
1 and 1/2 cups white vinegar
2 teaspoons celery seed
2 teaspoons mustard seed
2 cups of sugar

In a large Plastic or Glass Bowl (do not use metal bowl) combine cucumbers, onions, and 
peppers. Sprinkle them with salt and mix them well so that the salt covers as much of them 
as possible. Cover with towel/paper towel and let stand for 1 hour. After that drain off the juice 
that forms in the bottom of the bowl.

In another bowl combine your sugar, vinegar, celery seed and mustard seed. Stir that until 
sugar is completely dissolved. 

Place cucumbers in a bowl or large gallon jar and pour vinegar mixture over them. You may 
want to stir them just a bit. Cover and put in refrigerator for 24 to 48 hours. These should be 
good for up to six weeks.


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to stop by and read my Blog. I would appreciate your comments, either positive or negative, so that I may be able to better improve the site. So please do take a moment to leave your thoughts and comments in the Comments Section, thank you and Happy Homesteading.